Thursday, July 6, 2017

Promo JSM Indomaret

Promo JSM Indomaret - Bagi ibu momen-momen Ramadan yang bermakna keperluan semakin meningkat, tidak ada jalan lain daripada pintar untuk menguruskan perbelanjaan sambil menunggu kedatangan THR. Menggunakan promo adalah salah satu cara untuk memperkemaskan perbelanjaan.


Sama seperti P & G bekerjasama dengan Heinz ABC dan Promo JSM Indomaret khas Indomaret bertajuk "Banyak Belanja, Rahmat Bahagia" pada bulan Ramadan. Kelebihan pelanggan dapat membeli ABC Orange Squash 525ml atau ABC Soy dari 275ml cukup dengan Rp 5,000.


Keperluannya adalah mudah, anda hanya cukup untuk membeli produk Promo JSM Indomaret seperti keperluan keluarga Pantene Shampoo, Gembira, Kepala & Bahu, Downy, Olay, Gillette, Ambi Pur dan Vicks bernilai minimum Rp 50.000 * di Indomaret di seluruh Indonesia. Promo ini hanya sah untuk tempoh 1-15 Jun 2017.


Jadi apa yang anda tunggu? Segera datang ke Indomaret membeli-belah yang paling hampir dengan banyak dan nikmati dengan berhati-hati. sumber : http://www.katalogpromo.id/2017/07/katalog-promo-jsm-indomaret.html

No comments:

Post a Comment