Tuesday, August 1, 2017

Promo Dufan Agustus 2017

Promo Dufan - Sekiranya anda ingin bercuti ke Ancol Dreamland Park terutamanya kepada Dunia Fantasi (Dufan), Atlantis Water Adventure atau Ocean Dream Samudra, anda boleh datang hujung minggu ini. Taman Impian Jaya Ancol menawarkan beberapa unit rekreasi seperti Dunia Fantasi, Pasar Seni, Ocean Dream Samudra, Seaworld Ancol, dan Adventure Atlantis Water. Anda boleh memasuki Dunia Fantasi Percuma selama satu tahun. Bagaimana untuk?


"Ancol memberikan harga Promo Dufan istimewa 1 tiket untuk 2 tempat rekreasi," kata Komunikasi Korporat Ancol Dreamland Park, Rika Lestari dalam satu kenyataan bertulis kepada KompasTravel, Jumaat (14/7/2017). Adapun promo harga istimewa dan percuma kad annual pass berlaku sehingga tarikh 16 Julai 2017. Promosi ini telah berjalan sejak 28 Jun 2017.


Beliau berkata pelancong akan mendapat pas tahunan Dufan yang boleh digunakan untuk rekreasi percuma selama setahun selepas membeli  tiket Promo Dufan Agustus 2017 keranjang Ocean Dream Ocean, Seaworld Ancol, dan Adventure Air Atlantis. Pelancong boleh membeli tiket bundling di Ocean Dream Ocean, Seaworld Ancol, dan Adventure Air Atlantis.


Tangki Utama (akuarium utama) di Seaworld Ancol, Jakarta, Jumaat (10/07/2015). Akuarium utama ini mengandungi jerung, sinar, pompano, kerapu, dan jenis ikan lain. http://www.katalogpromo.id/2017/07/promo-dufan.html. "Promo ini tidak pernah dilakukan (Ancol), apatah lagi pas tahunan automatik, kalau tidak, harga promo pas tahunan Dufan adalah Rp 600.000," kata Rika ketika dihubungi KompasTravel, Jumat (14/7/2017).

No comments:

Post a Comment